letterlijke groei figuurlijke groei gevarieerde groei wild groei actuele groei contactuele groei

       
  Negen vertrekpunten; reizigers en hun
avonturen
   
     
                     
 
 

‘Vrijdagavond wordt in het Leerdamse Kunststation de laatste uit een reeks van vijf multidisciplinaire avonden in het kader van het thema ‘Vertrek’ georganiseerd. De organisatie van deze avond, waarop het fictieve gehalte weer groot zal zijn, is in handen van beeldend kunstenaar Jack van Mildert uit Arkel. Negen vertrekpunten; reizigers en hun avonturen is de titel van deze verbazingwekkende en onvoorspelbare avond.
“De personen die hun verhaal komen doen, zijn allemaal live aanwezig. Er zijn negen vertrekpunten, een inleiding, een pauze en een epiloog, in totaal 12 dia’s. Deze dia’s zijn gekoppeld aan 12 presentaties. De bezoekers kiezen de volgorde van het vertonen van de dia’s en bepalen dus ook zelf het verloop van de reisavond. Het wordt een dia-avond in een nieuwerwets jasje.”’
Bron: Piet Augustijn, Jack van Mildert regisseert ‘reizigers en hun verhalen’, Het Kontakt, Leerdam, 27 juni 2001

Op uitnodiging van Het Kunststation Leerdam met medewerking van AX710 featuring Axel & Burgermans, Peter en Els den Adel, Wietse Meerman, Eric Mellema, Silent Trees, Hugo Vos, Stimuleringsfonds voor Avontuurlijk groen in de Polder (SAP) en Trust the Process BV.