letterlijke groei figuurlijke groei gevarieerde groei wild groei actuele groei contactuele groei

       
  Tea Mobile    
     
                 
 
 

Over het brouwen van kruidenthee zegt hij zelf het volgende: “Het is leuk als mensen naar je komen kijken of luisteren maar het is nog veel leuker als mensen het aan durven een onbekend drankje tot zich te nemen. Het heeft voor mij te maken met het lijfelijk aangaan van avontuur en je overgeven aan de brouwer.”
Voor de Dag van het Veen trok Van Mildert als Veentolk erop uit met zijn Tea Mobile, communicatiemodellen rond de thee. Op deze dag schonk hij een speciale Veenthee die bezoekers hielp de gelaagdheid van het Veenverhaal te doorgronden. Het was niet de eerste keer dat hij speciale kruidenthee en kruidenwater brouwde. Zo schonk hij tijdens de Freaky Niki PunkRockShow in Artoteek Gorinchem: ‘zelfgemaakte thee, gemaakt van kruiden die met hun smaak en geur een kruidentheevertolking waren van Anderbergs schilderijen. Het waren smaakvolle ingrediënten voor een geanimeerde avond.’
Bron: De Stad Gorinchem, juni 2003

Tea Mobile was te zien tijdens de Dag van het Veen 2004 in opdracht van CBK Utrecht en in 2005 op de Radboud Universiteit Nijmegen.

In oplage verschenen: diverse soorten kruidentheebuiltjes en flessen kruidenwater.

www.verhaalprojecten.nl